Om TechD - Development & Diving

TechD ApS er en veletableret virksomhed, med afsæt i en fælles vision, om at kombinere erhvervsdykning med maskinmesterbaggrunden. Vi har opbygget kompetencer og specialistviden, gennem uddannelsen som maskinmester, samt vores tidligere arbejde for Tech Instrumentering. Vores specialistviden finder anvendelse i mange applikationer, og kombinationen af faglighederne byder på unikke muligheder, der kommer kunden til gode.

I TechD vægter vi sammenhold og et trygt arbejdsmiljø. Det er vores opfattelse at dette bidrager til at skabe et sundt grundlag, hvorpå virksomheden kan vækste. 

Som mennesker er vi alle defineret af stort gåpåmod, og vi finder inspiration i en udfordrende hverdag. Derudover er vi pligtopfyldende, og går altid langt for at pleje vores relationer. 

Da vi alle har erfaring med arbejde i industrien, har vi altid stort fokus på hvordan vi begår os, specielt når vi besøger kunder. Det vil sige at vi er opdaterede på jeres sikkerhedsprocedurer og regler.

 

TechD har lokaler i Højbjerg, hvor vi hellere end gerne byder på en kop kaffe, og en uforpligtende snak om opgaver.  

TechD har følgende materiel:

  • Dykkerudstyr, båd samt værktøj
  • Komplet metalværksted
  • Komplet elektronikværksted
  • En stor projekthal
Skulle vi alligevel mangle materiel til din opgave, sørger vi for at skaffe det!

Vores Team

Frederik Foder Randrup

Maskinmester & certificeret erhvervsdykker

+45 31 36 31 34 / frederik@techd.dk 

Frederik er uddannet maskinmester og certificeret erhvervsdykker.  Han har mere end tre års erfaring med teknisk instrumentering, i forbindelse med hans arbejde for Tech Instrumentering. Han er praktisk anlagt og målrettet.

Martin Rath Kronholm

Maskinmester & certificeret erhvervsdykker

+45 20 93 39 09 / martin@techd.dk

Martin er uddannet maskinmester og certificeret erhvervsdykker.  Han har mere end tre års erfaring med teknisk instrumentering, i forbindelse med hans arbejde for Tech Instrumentering. Han er praktisk anlagt og grundig. 

Kim Andersen

Maskinmester

+45 40 70 07 90 / kim@tech.dk

Kim har mere end 20 års erfaring med teknisk instrumentering. Han har stiftet og driver Tech Instrumentering, med stor succes. Kim har indgående kendskab til alle typer industri og tekniske anlæg. 

Scroll til toppen